Vissza a kezdőoldalra

Segítség a LOOKBOOK regisztrációhoz

Az alábbiakban néhány hasznos információval szolgálunk a LOOKBOOK VIP Card regisztrációhoz. Amennyiben továbbra is kérdésed adódna, kérjük, látogass el az információs pulthoz és kérd munkatársunk segítségét!

Miért jó LOOKBOOK VIP Card tulajdonosnak lenni?

A LOOKBOOK VIP Card egy olyan kedvezménykártya, mellyel extra kedvezményekhez juthatsz elfogadó üzleteinkben. A vásárlás során nincs más dolgod, mint felmutatni a kedvezményre jogosító kártyát.

A LOOKBOOK VIP Card csak a budapesti ÁRKÁD-ban, az elfogadó üzletekben érvényes.

Az adatok megadása

Kérjük, adataid pontosan add meg, különös figyelmet fordítva e-mail címedre, melyre visszaigazoló, véglegesítő üzenetet fogunk küldeni. Amennyiben nem rendelkezel e-mail címmel, látogass el információs pultunkhoz, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre.

A megadott e-mail címre a LOOKBOOK VIP Card legfontosabb eseményeiről hírlevelet fogunk küldeni. Aggodalomra nincs okod, nem fogunk naponta levelekkel bombázni, csak a legfontosabb történésekről, akciókról tájékoztatunk. Természetesen a hírlevélről bármikor leiratkozhatsz következmények nélkül.

Problémád adódott? Kihez fordulhatsz?

Az információs pultnál kollégáink segítenek! Az infopultot a földszinten, a főbejárat közelében, a Douglas Parfüméria és a Zara között találod.

Elérhetőségeink:

Telefon: +36 1 433 1400
E-mail: info@arkadbudapest.hu
Címünk: 1106 Budapest, Örs vezér tere 25/a

Infopult nyitvatartás:
Hétfőtől szombatig: 9:30 - 20:30
Vasárnap: 10:00 - 18:30

Van már a korábbi évekből LOOKBOOK VIP Card-om, szükséges újra regisztrálnom?

Amennyiben már rendelkezel LOOKBOOK VIP Card-dal, nem szükséges újra regisztrálnod, a korábban kibocsájtott dombornyomott kártyák érvényesek.
Ha elvesztetted vagy nem találod kártyád, természetesen igényelhetsz újat. Ehhez nem szükséges újra regisztrálnod, az infopultnál tudnak segíteni új kártya kiadásában

Vissza a kezdőoldalra